Abonnenter som får Strandbuen i postkassen på onsdager og fredager har automatisk tilgang til å lese avisen på internett også – du må bare aktivere tilgangen din.

– På nettavisen fyller vi på med innhold fra morgen til kveld. Det er her du får nyhetene om nye bedrifter, brann og trafikkulykker og utviklingen av koronaviruset først, sier redaktør i Strandbuen, Jens Bjørheim.

Slik får du tilgang:

For å få tilgang klikker du her og velg «Lag ny bruker».

Tast inn telefonnummeret som er knyttet til ditt abonnement og fyll inn resten.

Hvis du ikke vet hvilket telefonnummer som er knyttet til ditt abonnement eller er usikker på om du har laget en bruker tidligere, ring dette nummeret: 32 27 68 18.

Du kan også ringe oss på 400 08 750 eller du kan stikke innom hos oss i Admin-bygget på Jørpeland, så skal vi hjelpe deg.

Siste nytt på Strandbuen.no

I «disse koronatider» kan det være spesielt viktig å holde seg oppdatert. Nyheter om nye smittetilfeller, strengere tiltak og forskrifter kommer først på nett.

– I denne tiden kommer det hele tiden ny informasjon som det kan være viktig å få med seg. Vi streber etter å få oppdateringene ut på nett så fort som mulig, sier Bjørheim.

På nettavisen har vi også direktesendinger – sist viste vi bilkortesjen fra Fiskå til Jørpeland som støttet at Nordre Strand oppvekstsenter ikke skulle legges ned. Vi har tidligere sendt direkte fra husbrann, valgvake og kransenedleggelse på 17. mai.