De siste ukene har alle som abonnerer på ei av Amedias aviser i Norge, hatt fri tilgang til hva alle andre avisene også skriver. Det betyr at du som abonnent i Strandbuen fritt har kunnet lese om smått og stort fra over 70 andre aviser. Det kaller vi i Amedia for +Alt.

Ikke minst i disse koronatider, hvor behovet for informasjon har vært enormt, har tilbudet blitt godt mottatt. Over 50.000 registrerte seg som brukere første dagen. Senere har mange andre gjort det samme. I dag har drøye 170.000 abonnenter registrert seg. Det illustrerer tydelig at behovet er til stede.

Fra og med denne uka er tilbudet ikke lenger gratis, men for en rimelig penge kan du videreføre tilbudet.

Dette kan være et utmerket alternativ for innflyttere til Strand, Hjelmeland eller Forsand. På denne måten kan de følge godt med i hva som rører seg på stedet de flyttet fra. Her har de kanskje sine røtter og øvrige familie, slik at behovet for informasjon er både stort og målrettet.

Nettaviser er kommet for å bli og har inntatt et solid fotfeste i den norske avisverden. Det er en enkel og kjapp måte å få med seg det som skjer på stedet du ønsker å vite noe om. Amedia og dermed også Strandbuen, satser betydelig for å videreutvikle vår digitale avis. Vi utgir ei nettavis hver eneste dag og ei papiravis to ganger i uka.

Det har vært en krevende omveltning, men den har til gjengjeld vært helt nødvendig. Mange godt voksne foretrekker fortsatt papiravisa i den ene hånden og kaffekoppen i den andre, men den yngre garde har helt andre lesemåter. De foretrekker digital informasjon.

+Alt gir våre abonnenter et tilbud om å få med seg informasjon fra andre lokalsamfunn, både små som store. Lokalavisene har et solid grep om leserne i Norge. Det er vi glade for og det illustrerer hvor glad Ola og Kari er i lokale nyheter.

I år skal mange feriere i fedrelandet. Kanskje kan et abonnement på ei lokalavis på hjelpe deg til å plukke ut de rette severdighetene du bør oppsøke?