Gå til sidens hovedinnhold

Camilla Herrem hjemme på Sola: – Ingen planer for noe som helst de neste dagene

Det var en fornøyd Camilla Herrem som kom hjem etter fest og EM-oppvisning i Danmark.

For abonnenter
(Solabladet)

De uslåelige håndballjentene tok hjem en knallsterk EM-tittel med seier over Frankrike i finalen i danske Herning søndag.

Feiringen startet i EM-boblen på hotellet i Danmark natt til mandag, der Camilla Herrem dro i gang «Tore Tang». Vel hjemme i Norge dagen etter ble gulljentene hedret da flyet deres landet. Da Herrem landet på Sola sto ordfører Tom Henning Slethei klar med både blomster og gullmedaljer for å markere Herrems åttende mesterskapsgull.

– Jeg er veldig fornøyd, sa Herrem til Slethei da han spurte om følelsen.

Det var en noe mer lavmælt stemning på flyplassen enn vanlig, men da Slethei dro i gang applausen var ikke folk vanskelig å be med.

– Det gullet her er bare helt fantastisk. Hele dette året har vært spesielt, så jeg er takknemlig og rørt for at vi kunne gi litt glede i adventstiden. Vi har også jobbet så utrolig hardt for å stå på toppen, så det var helt nydelig at vi klarte det etter tre år uten dette flotte gullet, sier Herrem til Solabladet.

Nå skal Herrem hjem til jul, som skal foregå i karantene etter 20-22-seieren i Danmark.

– På julaften blir det ribbe, julekos og julestemning. Og det beste av alt: ingen planer for noe som helst de neste dagene. Nå gleder jeg meg bare til å slappe av og virkelig kose meg her hjemme på Sola, avslutter hun.

Kommentarer til denne saken