«På Heia er det satt opp veilys, men 420 meter og seks husstander ble stående uten»

FRUSTRERT: Ellen G. Helland er frustrert over at en strekning på Heia ikke får gatelys, mens resten av strekningen får nettopp det.

FRUSTRERT: Ellen G. Helland er frustrert over at en strekning på Heia ikke får gatelys, mens resten av strekningen får nettopp det. Foto:

Av

– Han belyser at veilys bør være det enkleste av primærbehovene å få gjort noe med snarlig. Jeg er så enig! skriver Ellen G. Helland.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Viser til leserbrev i Strandbuen fredag 31. januar om primærbehov i utkantstrøk av Sverre Kr. Sørskår.

Han belyser at veilys bør være det enkleste av primærbehovene å få gjort noe med snarlig. Jeg er så enig!

På Heia er det satt opp veilys, men 420 meter og seks husstander ble stående uten. Å sette i gang ett slikt prosjekt og la disse få meterne stå igjen er jo hårreisende. Om man da ikke hadde klaget ville det heller ikke blitt gjort noe med.

Nå er vi satt på venteliste for å få veilys disse siste 420 meterne. Når det blir er ikke godt å si, men det burde jo absolutt vært gjort samtidig for å være mest mulig effektivt.

Artikkeltags