↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

982 67 746

Besøksadresse

Ryfylkeveien 1982
4120 TAU
  1. Beskrivelse

Livet på badet er herlig! 

Skal du pusse opp baderommet? Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra tegning til ferdig bad. Kom innom butikken for å se utvalget i baderomsmøbler, badekar, dusjer og servanter.

 

Menneskene vår viktigste ressurs

Etter mer enn 70 år i bransjen er Sig. Halvorsen fortsatt en pionerbedrift, og distriktets ledende rørleggerfirma. Hovedkontoret på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser. Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende nærings industriprosjekter. Rørkonsernet teller i dag ca 320 ansatte og omsetter for ca 500 millioner innenfor forretningsområdene entreprise, service, bolig, industri og fornying av baderom.

I Sig. Halvorsen-konsernet legger vi stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss. Dette gjelder både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.

Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold.

Visjonen vår: Vi gjør vårt beste til ditt beste ligger i bunnen for alt vi foretar oss.

 

Verdier

I en bransje som lett kan karakteriseres som røff og maskulin, har vi valgt myke kjerneverdier som Raushet, Ansvarlighet, Glede og Ydmykhet. Vi tror det bringer en nødvendig dimensjon inn i en hverdag som lett kan bli dominert av tøffe tidsfrister og krevende oppgaver.

 

Godt arbeidsmiljø

Flinke og engasjerte medarbeidere har skapt miljø for læring, nytenking og videreutvikling.

 

Kompetanse

Krevende kunder har gjort det mulig å bygge opp en solid ingeniørstab med kontinuerlig fornying av kunnskap i form av førstehånds erfaringsutveksling mellom ingeniørstab og produksjonsavdeling.

 

Samarbeidspartnere

Prioritering av langsiktige og nære kundeforhold har gitt oss positive og langsiktige kundeforhold.

 

TEQVA - 100% totalteknisk

Sammen med Rønning Elektro og Energi & Miljø har vi etablert TEQVA - et samarbeid om totalteknisk entreprise og service for Nærings- og boligaktører. Sammen er vi regionens mest slagferdige kompetansehus innen ventilasjon, rør, automasjon og elektro. Se mer på TEQVA.no