↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked

Ryger Elektro AS Mesterlys

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 74 63 00

Besøksadresse

Stålverksvegen 46
4100 JØRPELAND
  1. Beskrivelse

MESTERLYS
Vi er et elektroinstallasjonsfirma som startet med lamper i oktober 2014, og har vært med i Mesterlys like lenge. Vi hjelper deg med å finne riktig belysning, spør oss om råd!

Veibeskrivelse
Du finner oss på Skallstøperiet, i samme bygg som Power og Møbelringen, godt synlig fra parkeringsplassen til Rema 1000. Parkering like utenfor.

Planlegging er viktig
Aller først bør det understrekes betydningen av å planlegge godt og tenke nøye gjennom hva slags belysning man ønsker, og hvilke behov man har i hvert enkelt rom. Belysning, farger og møbler og rommets funksjon henger derfor sammen.

Forskjellige behov
Behovet for lys varierer; i vinterhalvåret er naturligvis lampene viktig, mens det i den lyse årstiden kun vil være et fåtall i bruk. På samme måte ønsker vi mye lys til storrengjøringen, og dempet, intim belysning når vi inviterer gode venner til selskap.

Trinnløse brytere eller dimmere er derfor en gunstig løsning som gir mulighet til å variere styrken i belysningen. Du kan koble flere lamper til samme krets, og selv om du har et gammelt anlegg er det enkelt å bytte ut gamle brytere med trinnløse.

Downlights
Spotter blir i mange hjem brukt i tillegg taklamper og lampetter, og er ideelle for å skape stemning og variasjon i belysningen. Hele rommet trenger ikke være opplyst på en gang. Stålamper og bordlamper som tilleggsbelysning er å anbefale, for å få godt lys i sofakroken til håndarbeidet eller en god bok.

Belysning på badet
Belysning av baderomsspeil bør være fra siden, ikke ovenfra. Mange bruker lysstoffrør på denne måten på badet, noe som gir ufordelaktige skygger i ansiktet. Sidelys gir et mykere morgenstund.

 

 

76272_pris_match_5f045f0caccf0.jpg