↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

911 92 375

Besøksadresse

Kjølevik
4120 TAU
  1. Beskrivelse

Velkommen til Reidar Eie AS

Litt om oss: 

Reidar Eie AS ble etablert i 1991 som personforetak, og som AS i 1996. Vi er åtte fast ansatte, og en maskinførerlærling. Som et velrenommert firma med lang erfaring innenfor bransjen, kan vi tilby smarte løsninger i det meste innenfor graving, sprenging og transport. Fra 1.1.20 er vi en del av Fiskå Maskin AS

Av arbeid vi utfører kan vi nevne alt fra mindre oppdrag som å asfaltere tun, til større prosjekter som opparbeiding av tomter, offentlige bygg, byggefelt og det meste av kommunalteknisk arbeid.

Reidar Eie AS kan tilby en stor variasjon av oppdrag.  Vi har god erfaring med muring av naturstein, og kan også levere stein fra eget steinbrudd. Vi har egen borerigg og skytebas, og har eget mobilt knuseverk med tilhørende sikteverk. Sikteverket egner seg også veldig godt til harping av bl.a jord, som vi leverer mye av på sommerstid. Noe vi også leverer mye av er masser pakket i storsekker, både til lands, vanns og med helikoptertransport. Av spesialutstyr kan vi nevne vår Menzi Much, en 10 tonns gravemaskin spesielt egnet for bratt og ulendt terreng, eventuelt for å slippe å lage anleggsvei. Vi har også pele- og spuntaggregat til gravemaskiner på 20-40 tonn. Vi har ogen 23 fots aluminiumsbåt med baugport, med tanke på å transportere minigraver, kompressor, storsekker og div utstyr for egen maskin.

Godkjenninger og sertifiseringer