↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 74 90 40

Besøksadresse

Jøssangvegen 12
4100 JØRPELAND
  1. Beskrivelse

VB KOKAAS

Vi i VB Kokaas Rør følger myndighetenes råd og tar vår del av ansvaret for å unngå at belastningen for samfunnet blir større enn den trenger å være. Vi har derfor begrenset befaringer og reising disse ukene, men vi er bemannet og tar som vanlig telefonen og svarer på epost. Ta kontakt på den måten du foretrekker, vi lover å stå til tjeneste!

Fornøyd hos Kokaas Rør!
Våre dyktige og oppdaterte fagfolk er opptatt av du skal møte en trivelig betjening som vil gjøre deg som kunde fornøyd. Vi vil gjerne oppfylle dine ønsker, enten det gjelder drømmebadet eller kranen på badet som drypper.  Produktene vi selger er av godkjent kvalitet fra anerkjente leverandører. Vårt mål er å være en leverandør du kan å stole på; vi skal levere det produktet vi har lovet til avtalt tid og pris. I tillegg til Jørpeland dekker vårt oppdrags-felt også Strand, Forsand, Hjelmeland og områdene rundt.

Tjenester fra Kokaas Rør

Rehabilitering av bad
Er det på tide å pusse opp badet? Vi hjelper deg fra planlegging til ferdig resultat, enten det er snakk om fornying eller total renovering. Vi samarbeider med andre håndverkere som snekker, elektriker og fliselegger. Og, vi passer på at det som skal tenkes på blir tenkt på sånn at det ferdige badet fungerer slik det skal for akkurat deg og dine behov

Sanitæranlegg
Vi leverer, monterer og vedlikeholder rør og sanitærutstyr til alle våtrom, toalettrom, vaskerom og kjøkken. Ta kontakt med oss hvis du trenger en eller annen form for rørinstallasjon, stort eller lite sanitæranlegg til nybygg eller hvis det er behov for modernisering av eksisterende anlegg.

Varmepumper
Klart du skal ha det godt og varmt! Hva slags bolig du har, grunnforhold og varmebehov er med på å avgjøre hva som er den riktige løsningen for akkurat deg. Vi hjelper deg med installasjon og vedlikehold av mange forskjellige typer varmepumpe.

Godkjenninger og sertifiseringer