↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

900 19 866

Besøksadresse

Rådhusgaten 12
4100 JØRPELAND
  1. Beskrivelse

 

 Velkommen til Aktiv Ryfylke

- Din megler i ryfylket

 
Aktiv Eiendomsmegling i Ryfylke har meglere med lang erfaring og umettelig stå-på-iver. Det er kanskje derfor vi har så fornøyde kunder!
 
Dersom du planlegger salg, vurderer å flytte eller bare vil vite hva din bolig er verdt: Vi i Aktiv kjenner markedet i Ryfylke og vet hvilke verdier du sitter på. Og ikke minst - vi klarer å få frem de verdiene som virkelig bor i din bolig. Aktiv Ryfylke har 7 ansatte med lang erfaring innen salg av både bolig og fritidseiendom, verdivurdering og prosjektmegling. Vi fokuserer på å gi kundene personlig oppfølging og en forutsigbar salgsprosess
 
Best resultat krever kvalitet i alle ledd. Vi har en klar strategi gjennom hele prosessen med hovedfokus på hva som skal selges, til hvem og hvordan. Kvalitet i bilder og materiell, bredde i markedsføring og personlig oppfølging er avgjørende. Vi sørger for å få frem hele verdien av din bolig og finne den ene kjøperen som har vilje og evne til å betale maksimalt av det boligen er verdt.
 
Vi i Aktiv Eiendomsmegling lever av å innfri våre kunders forventninger og kvalitetskrav slik at de blir fornøyd. Du som kunde skal oppleve at salget av din bolig er i trygge hender hos oss. Denne tryggheten skal vi gi deg gjennom en forutsigbar og personlig salgsprosess. For å sikre samme høye kvalitet hver gang vi selger en bolig har vi satt salgsprosessen i et system som vi kaller Salgsloopen. Vi er godt kjent i ditt lokalmiljø og kjenner kjøpernes behov og ønsker. Ved å la oss håndtere salget er du sikret en megler som følger deg i hele prosessen.