↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 74 11 00

Besøksadresse

Alsvikvegen 33
4121 TAU
  1. Beskrivelse

XL-BYGG RYFYLKE har sitt utspring fra Ryfylke Trelast. Ryfylke Trelast ble stiftet i mars 1946, av seks personer med felles bakgrunn i motstandsbevegelsen.

Bedriften startet med salg av byggevarer på Tau kai. Senere ble driften utvidet med trevareproduksjon som dører, vinduer og trekasser. Butikk og produksjon ble da flyttet til Alsvik. Tidlig på 90-tallet ble det ansatt egne tømrere for byggetjenester, og bedriften kunne tilby et totalsortiment innen bygg og byggevarer. Ryfylke Trelast har egne byggefelt, tomter, hytteområder, boligprosjekter og konsepter. Bedriften er, og har i lang tid har vi nå vært den største totalleverandøren av byggetjenester i ytre Ryfylke.

XL-BYGG RYFYLKE har ny logo og ny fasade, men vi bygger videre på den gode tradisjonen og kvaliteten som har eksistert siden 1946. Med ny butikk, bredt sortiment, flere lagervarer, gode utstillinger og flinke ansatte skal vi virkelig stå på for alle store og små byggeprosjekter.

Våre ansatte har lang bransjeerfaring og kompetanse fra bransjen, og det er nettopp derfor vi kaller oss en faghandel innen trelast og byggevarer. Hos oss er det fagfolk på jobb hele åpningstiden, hele uken, og i helgen.

For byggevarer handler ikke bare om pris, men også om fagkunnskap. Utvalg av byggevarer og trelast kommer fra anerkjente leverandører, og våre medarbeidere er behjelpelige med råd og veiledning. Hos oss finner du alt du måtte trenge av materialer til hus og hytte, inne og ute. Vi har daglige ruter med kranbilene vår, og tilhengere disponibelt for hjemkjøring av varer.

 

Skulle du stå fast, eller trenger en hånd hjelper vi deg.

Den hyggelig eksperten; XL-BYGG Ryfylke!

Velkommen innom.