↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

977 55 256

Besøksadresse

Ombovegen 328
4187 OMBO
  1. Beskrivelse

Stian Rørheim Maskin AS

Hvorfor velge oss som ditt entreprenørfirma?

  • Vi har Sentral Godkjenning
  • Vi er godt kjent i lokalmiljøet
  • Vi utfører jobben som avtalt og gjør en god jobb

 

Din lokale maskinentreprenør
Trenger du et erfarent entreprenørfirma som kan ta seg av drenering, planering, grøfter og andre gravejobber? Eller ønsker du å pryde din hage med en natursteinsmur?

Stian Rørheim Maskin AS er et entreprenørfirma som holder til på Ombo. Blant våre tjenester finner du veibygging, natursteinsmuring av kaiområder, meisling av knauser og steiner, bygging av private veier og skogsveier samt alt innen gravetjenester og natursteinsmuring.

Graving
Vi tilbyr gravetjenester, herunder planering av tomter og drenering av hager og grunn. Vi har en moderne maskinpark som hjelper oss å utføre alle oppdrag på en profesjonell og effektiv måte.

Drenering
Vi utfører graving av dreneringsgrøfter, og arbeider selvsagt med nøyaktighet for å forhindre skader på bygninger eller uteareal. Drenering av grunnen rundt en boligs grunnmur er viktig for å forebygge fuktskader i grunnmuren.

Planering
Vi utfører planering av tomter og grunnarbeid. Her benytter vi oss av lang erfaring og bred kompetanse for å utføre arbeidet så nøyaktig som overhode mulig, og for å sikre et optimalt resultat.

Natursteinmuring
Vi murer både store og små murer. En natursteinmur setter et fantastisk vakkert preg på hagen, samtidig som det er svært solid, holdbar og helt vedlikeholdsfri. Vi har lang erfaring med natursteinmuring, og vi er stolte av de murene vi setter opp.

 Ta kontakt for en uforpliktende befaring i dag.