↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

915 02 070

Besøksadresse

Rådhusgaten 7
4100 JØRPELAND
  1. Beskrivelse

Oppskriften på et godt eiendomssalg?
Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt. 

 

 76358_unnamed_(1)_5f3a4ddfd0872.png

Terje Krumsvik

Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Ryfylke
481 35 093
terje.krumsvik@em1sr.no

Jeg har vært eiendomsmegler siden 2000 og har jobbet hos EiendomsMegler 1 Ryfylke siden 2001. Boligtypene jeg selger mest av er enebolig, leilighet og fritidsbolig. Jeg er lokalkjent i Suldal, Hjelmeland, Forsand, på Tau og Jørpeland, og det er her jeg selger mest boliger. Områdene har en nær beliggenhet til sjø og natur, med god utsikt og bra solforhold.

Jeg vokste opp påt Tau, og bor nå på Jørpeland. Som person anser jeg meg selv som positiv, rolig og avbalansert. Jeg bruker fritiden på familien min, hytta og fotball.

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg lang erfaring med boligmarkedet. Kontakt meg dersom du skal flytte og trenger en megler!

 

 

 76358_unnamed_(2)_5f3a4ddfa014f.png

Vegard Øvrevik

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Ryfylke
915 68 181
vegard.ovrevik@em1sr.no

Jeg har vært eiendomsmegler siden 2013 og har jobbet hos EiendomsMegler 1 Ryfylke siden 2013. Boligtypene jeg selger mest av er enebolig, rekkehus, leilighet, tomannsbolig, tomt og fritidsbolig. Jeg er lokalkjent på Jørpeland, Tau, Forsand, Hjelmeland og i Suldal, og det er her jeg selger mest boliger. Områdene har fin utsikt og en nærhet til sjø/ turområder, samt at man får mye for pengene.

Jeg vokste opp i Ølen, og bor nå på Jørpeland. Som person anser jeg meg selv som positiv, imøtekommende og jovial. Jeg bruker fritiden min til sosiale sammenkomster og fotball.

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg god service, oppfølging og tilgjengelighet. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!