↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 74 11 00
959 90 825

Besøksadresse

Alsvikvegen 33
4121 TAU
  1. Beskrivelse

Vi bygger folks drømmer

Ryfylke Trelast er den største totalleverandøren av nye boliger og byggetjenester i Ryfylke. Vi har egne byggefelt, tomter, hytteområder og boligprosjekter.

 

Om Ryfylke Trelast

Ryfylke Trelast ble etablert i 1946 og er i dag den største totalleverandøren av nye boliger og byggetjenester på Strandalandet. Vi har egne byggefelt, tomter, hytteområder, boligprosjekter og konsepter. Kompetanse, trygg gjennomføring og et tett samarbeid med våre underleverandører og partnere sikrer kunden den beste løsning. Til sammen er vi 42 ansatte som alle har det samme målet: å bygge folks drømmer!

 

Vi bygger folks drømmer

Dette er visjonen vår. Det er også slagordet vårt. Kundenes drømmer er vår grunn til å gå på jobben om morgenen. Det kan være et nytt hus til mange millioner. En ny garasje. En flott hytte på fjellet. En terrasse. Et tilbygg. En etterlengtet reparasjon av taket eller etterisolering før vinteren melder sin ankomst. Uansett hva vi leverer så er vi en del av en verdikjede som til slutt gjør at en drøm blir virkelig. Kundens drøm.

 

Historie og tradisjoner

I vår moderne hverdag blir alt mer og mer standardisert. PC-er, TV-er og biler alt er stort sett likt. Du kan saktens spørre om det betyr noe om hvem som bygger boligen din. Vi er sikre på at svaret er JA. Siden 1946 har Ryfylke Trelast vært en anerkjent leverandør av boliger og byggetjenester. I dag er vi den største på Strandalandet. Vi er trygt forankret i Ryfylkets stolte byggetradisjoner og har den høyeste respekt for bunnsolid håndverk, kvalitet og riktige priser.