↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Julegave til pappa

Julen nærmer seg med stormskritt og før du vet ordet av det, er julaften rett rundt hjørnet. Ønskelistene krymper år etter år og det blir vanskeligere å vite hva du skal gi i julegave til pappa. For hva gir du egentlig til pappa som har alt? Tenk utenfor gaveesken denne julen! Enten han er en sosial sommerfugl, elsker å utforske nye ting, eller liker harmonien i livet, er en opplevelse den perfekte julegave til pappa. 

 

En opplevelsesgave er mer minneverdig enn en flaske konjakk, et slips eller en ullgenser, nettopp fordi en opplevelse blir til et minne for livet. En opplevelse er eventyrlig, knytter mennesker sammen, og er den perfekte julegave til pappa som har alt!

 

Julegaven til pappa som er fylt med uforglemmelige minner 
Opplevelsesgaver er gaver som kan oppleves: en reise, aktivitet, attraksjon, et opphold eller lignende. Noen er mer praktiske, noen er utfordrende, og andre realiserer drømmer. YouWish.no tilbyr over 500 opplevelser i samarbeid med landets beste arrangører. Her kan du velge mellom opplevelser som mat- og drikke; eventyr og action; overnatting og weekend; sport og fritid; barn og familie, og så mye mer!

Den perfekte julegave til pappa
Gi far en julegave han virkelig elsker - en opplevelse som vil skape varige minner. Uansett hva du ser etter, uansett alder og interesse, og uansett hvilket budsjett du har, har YouWish hundrevis av opplevelsesgaver som passer for enhver pappa.

Hva med å gi pappa en spektakulær gave som en fartsfylt tur med RIB-båt på Lysefjorden? Eller ta han med på ølsmaking og ølbryggerkurs? Kanskje en utfordrende tur på Escape Room høres spennende ut? Eller hva med et surfekurs hvor dere kan ha en hel helg sammen å knyttes sterekere bånd? Det finnes uendelig med valg, her gjelder det bare å finne en julegave som passer din pappa best.

 

Slik finner du en julegave til pappa:
1. Velg blant flere hundre opplevelsesgaver.
2. Kjøp opplevelsesgaven på nett og gi den et personlig preg.
3. Få opplevelsesgaven tilsendt på e-post innen 5 minutter.
4. Gi bort julegaven til pappa. Pappa booker opplevelsen selv.

På YouWish.no slipper du å kjempe mot folkemengdene i butikkene. Uansett hvilken julegave til pappa du velger, er dette opplevelser som vil huskes for resten av livet, og være noe hyggelig å se tilbake på. I år vil julehandelen være så enkelt som: klikk-gi-wow!