↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Slik får du mest for boligsalget ditt

Skal du selge bolig i Hjelmeland, Strand eller Forsand? Da bør du sørge for at du finner en megler som er lokalkjent - det hjelper Eiendomsmegler.no deg med. 

 

Det er når du lar eiendomsmeglerne konkurrere om å få deg som kunde at du får den beste prisen for boligen din. Eiendomsmegler.no hjelper deg med å samle inn tilbud fra ulike meglere og sammenligne tilbudene. Da finner du ikke bare den megleren som er villig til å gi deg best pris på boligsalget, men også den megleren som kjenner akkurat ditt lokalområde best. 

 

Forbrukerrådet anbefaler at man henter inn tilbud fra så mange eiendomsmeglere som mulig når man skal legge ut bolig for salg. 

 

Så enkelt fungerer tjenesten:

  1. Fyll ut skjemaet som møter deg når du går inn på Eiendomsmegler.no.

  2. Om kort tid får du tilsendt tilbud fra opptil fire forskjellige eiendomsmeglere. 

  3. Velg den megleren som har det beste tilbudet. Om du mot formodning ikke er fornøyd med noen av tilbudene er det også helt greit tjenesten er helt uforpliktende. 

 

Vi hjelper ikke bare ved boligsalg

Det er riktignok ikke bare når du skal selge bolig at du trenger en eiendomsmegler. Derfor kan du på Eiendomsmegler.no blant annet få hjelp med dette: 

 

 

Trygt og enkelt

Når du fyller ut skjemaet på nettsiden vår kan du være helt trygg på at personvernet ditt ivaretas. Informasjonen du fyller inn krypteres og sendes gjennom en sikker kobling, og deles kun med relevante firmaer for deg. 

 

Bak Eiendomsmegler.no står det norske IT-selskapet Nettbureau som har mer enn ti års erfaring i å lage forbrukertjenester innenfor en rekke bransjer. I Norge har vi i tillegg til Eiendomsmegler.no tjenester som Lån.no, Hus.no og Flytte.no.