↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Slik finner du beste flyttebyrå i Strand og omegn

Spar både tid og penger ved å velge en profesjonell aktør. På Flytte.no kan du enkelt sammenligne tilbud fra flere flyttebyråer før du tar et valg.

Å flytte kan mildt sagt være en slitsom prosess. Derfor anbefaler vi at du hyrer inn en profesjonell aktør for å hjelpe deg med det fysisk tunge arbeidet. 

 

Vi i Flytte.no har gjort det enkelt for deg å finne et godt flyttebyrå til en konkurransedyktig pris. 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på Flytte.no, så blir du kontaktet av flyttefirmaer som kan hjelpe deg med å flytte til, fra eller innad i Ytre Ryfylke. 

 

Det er gratis og uforpliktende å benytte seg av tjenesten vår. Blir du ikke fornøyd med noen av tilbudene, kan du selvfølgelig takke nei til dem alle. 

 

Slik fungerer det

Alt du må gjøre er å:

 

  1. Fylle ut skjemaet på Flytte.no

  2. Motta tilbud fra flere flyttefirmaer

  3. Sammenligne og velge det beste tilbudet

 

Informasjonen du sender inn krypteres over en sikker kobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. 

 

Hvorfor bruke Flytte.no?

Bruker du flyttehjelp slipper du selv å utføre den fysiske krevende oppgaven det er å flytte. I stedet kan du fokusere på morsommere oppgaver, som innredningen av det nye hjemmet ditt. 

Når du samtidig sammenligner flere før du velger flyttebyrå, sikrer du at du hyrer inn et profesjonelt flyttebyrå til en konkurransedyktig pris. 

Ikke minst er det mulig å bestille flyttevask av den forrige boligen din i samme slengen, slik at du sparer enda mer tid og krefter.  

 

Selskapet bak Flytte.no

 

Flytte.no eies av det norske it-selskapet Nettbureau AS, som har over ti års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett. Vi driver i dag en rekke markedsledende tjenester, som blant annet Hus.no, Bredbånd.no og Strøm.no