↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Hos oss finner du lån med lavest rente

Vi hjelper deg med å sammenligne renter og andre lånevilkår hos mer enn 30 banker over hele landet. Hos Billigeforbrukslån.no finner du dessuten en rekke informative artikler om fordeler og ulemper ved forskjellige typer lån. Dermed kan du lett finne akkurat det lånet som passer deg - til best mulig rente.

 

Få god innsikt

Uansett hva du skal søke om lån til så lønner det seg å innhente en del informasjon, både om bankene og om hvordan de vurderer deg. Før de gir et lånetilbud vil de sjekke din betalingsevne. Kredittsjekk deg selv for å være klar over hvordan bankene vurderer deg. Det kan gi deg innsikt i hva slags rentebetingelser du bør kunne forvente.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 9,88%, 100.000 o/5 år, etabl.geb. 0, kostnad 25.891. Totalt: 125.891.

 

Informasjon om usikrede lån

Med et forbrukslån uten sikkerhet kan du gjøre ting du alltid har hatt lyst til å gjøre. Kanskje du drømmer om å dra på en eksotisk ferie, eller å pusse opp hytta? Du trenger ikke stille sikkerhet for et usikret lån, og kan bruke det til hva du vil. Imidlertid er det viktig å sett opp en god plan for nedbetaling av lånet.

 

Slik gjør du for å søke om lån:

  1. Før opp det ønskede lånebeløpet samt nedbetalingsplan i lånekalkulatoren på vår nettside
  2. Søk gjerne hos flere banker, for da får du flere tilbud du kan vurdere
  3. Når bankene kontakter deg kan du velge det tilbudet du ser er best
  4. Pengene utbetales på din konto innen kort tid

Flere fordeler

At du slipper å stille sikkerhet er en viktig fordel med et forbrukslån. En annen fordel er at det som regel har lavere renter enn andre typer usikrede lån, som gjeld på kredittkort. Den tredje fordelen er den hurtige avgjørelsen. Vanligvis får du svar samme dag hvis du søker med BankID.

 

Andre lånetyper

Det finne en lang rekke lån du kan søke om fra Billigeforbrukslån.no. I lånekalkulatoren ser du hva de koster per måned.

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube