↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

 

Refinansiere.net Bli kvitt dyr forbruksgjeld med et billig lån til refinansiering

Har du gjeld fra kredittkort og dyre forbrukslån? Skaff deg tilbud på refinansiering fra mer enn 30 nettbaserte banker i Norge. Hos oss er det enkelt å finne den rette løsningen.

 

Låneeksempel: 230.000 kr. o/8 år, Eff.rente 12,53%, Kostnad 126.654,-, Totalt: 356.654,-.

 

Dette finner du på Refinansiere.net

Når du skal finne det billigste refinansieringslånet bør du sende søknader til så mange banker som mulig. La alle aktørene konkurrere om å gi deg de beste betingelsene. Dette gjør du enkelt og greit på vår nettside. Vi har også oversikt over det knippet banker som lar deg refinansiere gjeld som er tilknyttet betalingsanmerkninger og alvorlige inkassosaker. Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du blir kvitt dyr gjeld anbefaler vi at du leser informative artikler p vår blogg.

 

Ta turen innom i dag og spar penger - https://www.refinansiere.net

 

Refinansiering med eller uten krav til sikkerhet

Du kan søke om lån til refinansiering på inntil 500 000 kroner fra rundt 15 norske banker. Du trenger ikke stille med sikkerhet, og kan få inntil 15 års nedbetalingstid. De fleste som refinansierer kredittkortgjeld og forbrukslån sparer store beløp. Hvis du har betalingsanmerkning kan du søke om lån fra en av spesialbankene. Disse aktørene tilbyr også refinansiering av boliglån. Se her for å lese mer om dette.

 

Slik søker du:

  1. Fyll ut søknadsskjema på 1 minutt.
  2. Husk å oppgi at du skal bruke lånet til refinansiering.
  3. Motta svar fra alle bankene du søker hos innen 24 timer.
  4. Sammenlign betingelser og velg det billigste lånet.

Husk at det er forskjell på nominell og effektiv rente. Når du sammenligner tilbudene er det enten den effektive renten eller totalkostnadene du må bruke. 

 

Ta kontroll før du får inkassosaker

En inkassosak kan i enkelte tilfeller være til hinder for å få låne til refinansiering. Refinansier lånene og kredittene før du får betalingsproblemer. Da sparer du penger samtidig som du unngår ubehageligheter. 


Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube