«Det er løye med oss gamlinger, vi vil ha alt som det var før»

VAR I MOT: – Jeg var også en av de som protesterte på Ryfast med å skrive under på ei protestliste. Men i etterpåklokskapens lys har jeg tenkt på de som kommer etter oss, skriver Astrid Heng fra Jørpeland.

VAR I MOT: – Jeg var også en av de som protesterte på Ryfast med å skrive under på ei protestliste. Men i etterpåklokskapens lys har jeg tenkt på de som kommer etter oss, skriver Astrid Heng fra Jørpeland. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Leste innlegget i fredagsavisa, et innlegg av Åge Meland fra Hjelmeland, angående såkalte problemer med Ryfast. At han var bekymra for alt det han måtte omstille seg på, blant annet å huske å låse dørene.

LES INNLEGGET HER: «Hadde dei så styre ballet stått samla så hadde brua vore over Høgsfjorden for lenge sidan»

Jeg har bodd i Strand siden 1967 og innbrudd har det vært fra tid til annen.

Vi leide en støl i Hjelmelandsheiene på 90-tallet og her hadde vi innbrudd, selv om vi hadde sikret døra med hengelås. Det var lenge før Ryfast.

Jeg var også en av de som protesterte på Ryfast med å skrive under på ei protestliste. Men i etterpåklokskapens lys har jeg tenkt på de som kommer etter oss. De får en bedre og fleksibel hverdag.

Det er løye med oss gamlinger, vi vil ha alt som det var før.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken