Gå til sidens hovedinnhold

«Disse tre mennene som gjemmer seg bak hver sin bokstav i navnet ERA fortjener en hyllest»

– Takk til Even, Rune og Arnt Helge! Gleder oss til neste sommer, skriver Randi Karlsen i sin hyllest til mennene bak Sommerteltet i Jørpelandsvågen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi har i sommer kunnet kose oss med en mengde ulike kulturelle arrangementer i sommerteltet på Jørpeland, til tross for at vi også har stått midt oppi en pandemi med de begrensninger det fører med seg.

Denne pandemien endret planene for de fleste av oss dette året, også artistene som før 12. mars hadde fulle kalendere gjennom sommeren med oppdrag. De siste månedene med korona som en del av livene våre har vist at det finnes mange kreative sjeler der ute. Sjeler som ser på andre løsninger og muligheter for hvordan vi kan bevare det gode liv og behovet for sosial kontakt. Og ikke minst holde liv i bedrifter og organisasjoner.

Noen av disse sjelene mener jeg er ERA konserter og underholdning. Disse tre mennene som gjemmer seg bak hver sin bokstav i navnet ERA fortjener en hyllest. Takk for at dere gidder. Takk for at dere lager så gode opplegg. Takk for at dere prioriterer lokalsamfunnet. Takk til tålmodige ektefeller, og takk til barnevakter.

Les også

ERA får 40.000 kroner frå Strand kommune til sommarteltet i Jørpelandsvågen

En ildsjel blir definert som en person som er fylt av brennende iver og begeistring. Jeg tenker vi plasserer dere ved denne definisjonen. I tillegg til å tilrettelegge for lokale arrangementer som går inn under kriteriene som helsemyndighetene har pålagt, har dere som så mange andre flere roller i livet som skal følges opp. Dere har barn, jobber, treneroppdrag og sikkert mange andre verv. Så at dere prioriterer oss også, det vil i alle fall jeg dere skal vite at så veldig mange er glade for at dere gjør.

Siden jeg ikke klarte å være mer enn en nikkedukke da NRK Rogaland intervjuet meg etter en av deres konserter, der mitt formål var å nytte anledningen til å rose dere, så gjør jeg som de over 60, sender inn et leserinnlegg til Strandbuen. Takk til Even, Rune og Arnt Helge! Gleder oss til neste sommer.

Kommentarer til denne saken