Er du Rogalands beste straffeskytter?

Kenneth Mortveit gleder seg til 30. november og rogalandsmesterskap i straffespark i Stangeland Arena på Tjelta.

Kenneth Mortveit gleder seg til 30. november og rogalandsmesterskap i straffespark i Stangeland Arena på Tjelta. Foto:

Av

Havdur inviterer til rogalandsmesterskap i straffespark på Tjelta 30. november.

DEL

FOTBALL: 30. november inviterer Havdur til straffespark-konkurranse i Stangeland Arena på Tjelta. Både lag og kompisgjenger fra hele Rogaland kan melde seg på arrangementet. Eneste begrensningen er at konkurransen er for de som er 15 år eller eldre. Det er likevel et arrangement som gagner også de yngre.

Overskuddet fra arrangementet går nemlig til Uego-bevegelsen som ifølge egne nettsider jobber for å skape gode holdninger blant barn og ungdom, med særlig vekt på holdninger til hverandre.

– Jeg tror det blir en kjekk ting dette, men det er også kjekt at noe går til holdningsarbeid for barn og ungdom, sier arrangør Kenneth Mortveit.

Utfordrer idrettslagene

Totalt er det bare plass til 96 lag opplyser Mortveit, og hvert lag kan ha fem deltakere inkludert målvakt. Påmeldingen stopper når arrangementet blir fulltegnet, eller senest om 14 dager. Hittil har 10 lag meldt seg på.

Mortveit oppfordrer særlig idrettslagene, men også tidligere spillere, til å stille lag.

– Vi utfordrer alle idrettslag, men det hadde kanskje vært ekstra spesielt om Sola Håndball-damene slår Sola Fotball-herrene, sier Mortveit med glimt i øyet.

Han forteller at lignende konkurranser har blitt arrangert i nordfylket tidligere.

– Men jeg tror det er første gang det arrangeres i Sør-Rogaland. Da gjaldt det å kjøre på og være først ute, sier han og smiler.

Påmelding og mer informasjon finner du på Uego Open sine hjemmesider.

Livesending

Solabladet sender direkte fra to av banene og direkte fra delfinaler og finale. Dersom du abonnerer på Solabladet, Strandbuen og andre Amedia-aviser, har du sportsportalen Direktesport.no med på kjøpet. Der kan du se direktesendt sport fra hele Norge og fra et vidt spekter av idretter.

Solabladet jobber med å få avklaring på om straffesparkkonkurransen kan bli en del av Direktesport sitt tilbud. Da kan du se konkurransen med ditt Strandbuen-abonnement.

Artikkeltags