Konkurransen har to hovedvinnere som vinner hvert sitt gavekort på 5000 kroner. Det er også trukket åtte andre vinnere som vinner andre premier.

Bidraget som vinner hovedpremien i Hjelmeland er bildene fra Doreknuten som Torill Dale Alveberg og Anne Nordbø har sendt inn. De vinner et gavekort på 5000 kroner som kan benyttes hos bedrifter registrert på Hjelmelandnaturlegvis.no.

Bildeserie

Lesarane blei utfordra til å vera kreative. Her er bilda dei har sendt inn frå gårsdagens Tour of Norway-etappe

I Strand er det Sonja Fjelde og Øyvind Nag på vannski som vinner hovedpremien. De vinner et sentrumsgavekort på 5000 kroner som kan benyttes hos bedrifter på Jørpeland.

Resten av vinnerbidragene og premiene de vinner er listet under. Alle vinnerne blir kontaktet av Strandbuen.

Kultursjef i Strand, Åshild Hus, syns det er veldig kjekt at så mange bidro for å lage en folkefest og hun takker både Strand-ordfører Irene Heng Lauvsnes og de forskjellige bedriftene for premiene de har bidratt med.

– Vi var veldig heldige med været så TV-bildene ble fantastiske! Dette var en fin mulighet til å vise frem kommunen vår, både som reisemål, men også som vertskap for større arrangement. Vi har fantastiske omgivelser som kan benyttes til ulike arrangement både innen sport, idrett, kultur og festivaler. Tour of Norway var et godt eksempel på akkurat det, sier Hus.

Strandbuen kjørte langs hele løypa og tok bilder av folkefesten. Bildeseriene finner du her.

Her er resten av vinnerne: