Gå til sidens hovedinnhold

«Jeg er kanskje blåøyd, men jeg tror at vi nå etter hvert som vi får ryddet opp kan se fremover»

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg skriver dette innlegget som privatperson uten at dette er avklart med Strand kirkelige fellesråd.

Tirsdag den 09. februar var jeg på informasjonsmøte i regi av bisperådet. Jeg var innkalt som varamann og representerte Strand kirkelige fellesråd. Biskopen informerte oss om den beslutningen som var gjort og opplyste at denne var endelig og ikke ville bli omgjort.

Et flertall i fellesrådet vil ikke tiltre/støtte biskopens avgjørelse, men forstår at den er endelig og ikke kan endres.

Jeg ønsket at leder i fellesrådet umiddelbart gikk ut i mediene og opplyste ovvennevte. Lederen kunne ikke gjøre dette uten at man på forhånd hadde innkalt til nytt møte og ev. behandlet en slik uttalelse.

Jeg ønsker at menigheten forstår at vi i fellesrådet vil videre og at vi nå har gjort det som kan gjøres. Saken må dermed for vår del avsluttes. Hva andre foretar seg blir opp til den enkelte.

Jeg har nå sagt det jeg ønsker å formidle i denne saken. Jeg er kanskje blåøyd, men jeg tror at vi nå etter hvert som vi får ryddet opp kan se fremover. Er vi kloke mennesker ser vi at vi må stå sammen, tåle at vi i saker kan være uenige uten å bli uvenner.

Hilsen optimisten på Solbakk

Les også

«Jeg synes det er kjedelig at Jørpeland blir omtalt i mediene på en så negativ måte»

Les også

Initiativtakar Heidi Voster Blanchard (50) håpa på 50 frammøtte til støttemarkering: – Det stod over 50 her ti minutt før markeringa starta

Les også

«Dette kan umulig være en riktig avgjørelse»

Les også

Kyrkjekonflikten på Jørpeland: – Bård blir ofra

Kommentarer til denne saken