Gå til sidens hovedinnhold

«Jeg synes det er kjedelig at Jørpeland blir omtalt i mediene på en så negativ måte»

– Ettersom dette kalles personalsak og det bare er ti ansatte, må det være kjedelig for dem som ikke er involvert å bli mistenkeliggjort på denne måten, skriver Anne Karin Knutsen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er Jørpelandspatriot og har stor glede av kjekke reportasjer i pressen om Strand og Jørpeland. Og det har det jo vært en del av i det siste – bl.a. om Ryfast og flotte turmuligheter og ikke minst om Jørpelandsholmen.

Så kommer dette: Uro og strid i Jørpeland kirke, prest som blir oppsagt og personalstrid på menighetskontoret. Store oppslag i Strandbuen og i Aftenbladet – og dette er vel slikt stoff som blir fanget opp av flere medier. Uff og uff.

Les også

Initiativtakar Heidi Voster Blanchard (50) håpa på 50 frammøtte til støttemarkering: – Det stod over 50 her ti minutt før markeringa starta

Jeg har aldri meldt meg ut av kirken, men er ingen kirkegjenger og kjenner lite til hva som foregår. Derfor var det naturlig å søke opp Jørpeland Menighet på nettet. Her finner jeg hvem som er i menighetsrådet og hvem som er ansatt og jeg finner opplistet en mengde positive aktiviteter som foregår som det kunne vært kjekt å lese om. Nederst på siden finner jeg noe som heter «Verdidokument» der det er opplistet 10 punkter som er grunnlaget for «alt vi gjør».

Les også

«Dette kan umulig være en riktig avgjørelse»

Blant annet står det at «vi bygger en kultur med godhet og omsorg for hverandre som preger hele menigheten, og som forandrer byen vår». Er det noen her som har glemt å lese Verdidokumentet?

Ettersom dette kalles personalsak og det bare er ti ansatte, må det være kjedelig for dem som ikke er involvert å bli mistenkeliggjort på denne måten. Og jeg synes det er kjedelig at Jørpeland blir omtalt i mediene på en så negativ måte.

Kommentarer til denne saken