Jens Bjørheim ble ansatt i Strandbuen første gang som journalist i juni 1981. Etter et opphold i Rogalands Avis og utenfor mediebransjen, var han tilbake i avisa i 2001. Først som journalist og deretter i noen år som redaksjonssjef, før han ble ansvarlig redaktør fra 1. januar 2019 og enleder fra 1. juni 2021.

– Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag. Strandbuen har vært en flott arbeidsplass, ikke minst takket være dyktige medarbeidere som har stått på for å gjøre avisa stadig bedre. Nå er det på tide å overlate stafettpinnen til andre. Takk til hele Amedia-familien for nyttige, inspirerende og trivelige år, sier Jens Bjørheim, som legger til at han nok vil savne det pulserende livet en redaksjon byr på, men at han som vanlig abonnent vil følge godt med Strandbuen også videre.

– Med sin lange fartstid i avisa, sin lokale kunnskap og kompetanse, har Jens vært en avgjørende faktor for Strandbuens gode digitale utvikling de siste årene. Sammen med sine medarbeidere har han skapt en spennende og framtidsrettet avis med sterk digital framgang. Under Jens sin ledelse har Strandbuen tatt tøffe og riktige valg, og er derfor godt rustet til å møte de krevende utfordringene mange virksomheter i mediebransjen nå møter, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal.

Ringdal opplyser at arbeidet med å finne en ny leder i Strandbuen starter umiddelbart.