FOTBALL: Spillerne til både Staal og MIL vil stille med tunge føtter etter noen harde treningsøkter i treningskampen på Tau stadion fredag kveld. Resultatet er ikke det viktigste for lagene nå, men det er aldri kjekt å tape i disse nabooppgjørene.

MIL er i rute og har hatt noen treninger mer enn Staal. Trener Knut Hoås Foldøy er veldig fornøyd.

– Vi er i rute. Sammenlignet med fjoråret synes jeg det er veldig bra. Vi har jobbet godt gjennom hele året i fjor og starter på et høyere nivå dette året, sier Foldøy.

– Tar dere treningskampen mot Staal på alvor?

– Vi tar alle kamper på alvor. Men vi kommer nok til å la alle spille denne kampen. Vi har en god tropp og alle spillerne er i fin utvikling og er bedre nå enn i fjor. Selvsagt blir det spennende å se hvordan vi ser ut i kamp. Det er selvsagt spesielt med Staal, så vi gleder oss til den kampen, sier Knut.

Han synes det hadde vært veldig kjekt med mye publikum til denne kampen.

– Har dere signert nye spillere?

– Det har jeg ikke. Vi har de samme, men så er det et par som har lagt opp. Vi tror nok kanskje at vi kan miste en eller to og at en eller to kommer inn i troppen. Men foreløpig er vi de samme, og ingen har signalisert at de vil slutte.

– Hva skal dere gjøre for å slå Staal?

– Vi har ikke stort fokus på resultatet, men selvsagt skal vi prøve å unngå å slippe inn mål. Samtidig ønsker vi å score mål, så får vi se hvordan det går. Vi kommer til å bruke hele stallen. De som får minst spilletid nå får starte neste kamp. Men resultatet i kampen kommer ikke til å ha betydning for hvordan vi skal bytte spillere, sier Foldøy.

Han poengterer at det ikke bare er de som har spilt mest i fjor som har utviklet seg. Det har hele stallen gjort, så han har full tillit til at de spillerne som blir byttet inn vil prestere bra.

– Vi har trent godt og vi får se hvordan kampen går. Men det sier seg selv med et lag som kommer fra 2. divisjon og et lag som kommer fra 5. divisjon, så bør det være litt forskjell. Slik sett har vi alt å vinne. Vi gleder oss veldig til å få spille en kamp igjen, sier Knut Hoås Foldøy.

Staal spiller i 3. divisjon i år mens MIL spiller i 4. divisjon.

Her er lagene MIL møter i 4. divisjon avdeling 1

Brusand

Bryne 2

EIK 2

Frøyland

Hundvåg

Klepp

Randaberg

Rosseland

Sola

SIF

Vardeneset

Sola

Varhaug

Vidar 2