Hit reiser rogalendingene på høsten

Når høsten kommer er det mange rogalendinger som  fremdeles er sultne på sol og varme. Men også storbyferie i Storbritannia er populært.

Når høsten kommer er det mange rogalendinger som fremdeles er sultne på sol og varme. Men også storbyferie i Storbritannia er populært. Foto:

Storbyferie i Storbritannia og solfylte Spania er de største favorittene når rogalendinger reiser på høstferie, ifølge Norwegian.

DEL

(Solabladet) REISE: Det siste av finværet har vi nå, men det er slettes ikke alle rogalendinger som ser seg ferdige med sol og varme. Dermed er også Spania et av de mest populære reisemålene for rogalendinger som reiser med Norwegian denne høsten, ifølge en pressemelding fra flyselskapet.

På andreplass av populære reisemål fra Sola er ligger nemlig Alicante, havnebyen kjent for blant annet vin-produksjon. Helst øverst på lista troner London, mens tredjeplassen er det Krakow som innehar.

Plass fire og fem er henholdsvis Malaga og Manchester.

Rogalendingene er dermed ikke langt fra landsgjennomsnittet, for også der er det London som frister flest til å reise utenlands i høstferien. På landsbasis er det derimot København som havner som nummer to, og Berlin som nummer tre. I likhet med tallene for Rogaland, er Alicante og Malaga populære også på landsbasis.

Artikkeltags