(Solabladet)

POLITI: En kvinne i 30-årene antas å stå bak en voldshendelse i nærheten av Stangelandsenteret torsdag ettermiddag. Politiet kjenner foreløpig ikke relasjonen mellom kvinnen og 40-åringen hun angrep, og hun er heller ikke pågrepet. Det melder politiet på Twitter like etter klokken 16.15 torsdag.

Meldingen om hendelsen ble kjent like etter klokken 14.40 torsdag ettermiddag, da politiet gikk ut med melding på samme nettsted.

Voldsofferet er bragt til SUS, mens den mistenkte har forsvunnet fra stedet. Flere patruljer er ute og leter etter vedkommende, skriver politiet.

Like før klokken 18.00 melder politiet at mannen som ble fraktet til sykehuset ikke er alvorlig skadet. Mistenkte er fortsatt ikke pågrepet.

Hendelsen har skjedd i et hus ved gamle Stangeland skole.

Skadeomfanget er fremdeles ukjent, og politiet driver med etterforskning samtidig som letingen etter gjerningspersonen pågår.

– Her har det vært en voldsepisode med stikkvåpen. Det er en 40 år gammel mann som er skadet, skadeomfanget er ukjent men han var våken da han ble tatt med i ambulansen. Vi søker etter gjerningspersonen fremdeles. Vi jobber med etterforskningsskritt, og går en runde med skjold for å være sikre på at det ikke er noen i nærheten, sier innsatsleder Gry Iden til Solabladets journalist på stedet.