Artikkelen er for abonnenter. I nabokommunene kan du kjøpe brennevin etter midnatt, men ikke i Strand: – Jeg forstår at folk reagerer på dette
Artikkelen er for abonnenter. Takk, Strand kommune, for at dere passer på at Strand ikke får utvikle seg slik som resten av verden
Artikkelen er for abonnenter. Senze Lounge Bar og Strand kommune er uenige om hvor lenge utestedet kan servere brennevin: – Vi forventer at de orienterer seg om skjenkereglene
Artikkelen er for abonnenter. Anne Monica hadde null erfaring med øl da hun begynte på bryggerihotellet. Nå håper hun flere kvinner skal få sansen for øl
Artikkelen er for abonnenter. Roar (46) fra Jørpeland sluttet i jobben for å sette opp smultringvogn på Ålgård: – Vil ha dette som levebrødet mitt
Artikkelen er for abonnenter. Gunnhild (32) var så vidt kommet i gang med den nye bedriften. Så begynte bestillingene å renne inn
Artikkelen er for abonnenter. Vladislavs (26) og Skaiste (32) åpner ny restaurant på Jørpeland: – Vi er litt stresset, men nå vil vi åpne
Artikkelen er for abonnenter. Jon Ove (40), Marita (36) og barna er med i reklamefilm for Gilde: – Det er både fantastisk og viktig å få vise frem Ryfylke
Artikkelen er for abonnenter. Jeanette (51) har eget bakehus i hagen: – Jeg har alltid likt baking ekstra godt
Artikkelen er for abonnenter. Johannes (89) og Agnes (88) får middag hjem hver dag. Nå kan tilbudet forsvinne: – Jeg har vondt for å forstå det
Artikkelen er for abonnenter. Smittevernskontrollen har vært hos ti serveringssteder i Strand. Her er resultatet
Artikkelen er for abonnenter. Cathrine (39) er butikksjef for den nye delikatessebutikken på Tau: – Veldig spennende
Artikkelen er for abonnenter. Tilbake til normale skjenketider i helga trass i smittehopp: – Me er ikkje så veldig bekymra
Artikkelen er for abonnenter. Her er oversikten over hvilke serveringssteder i Strand og Hjelmeland som stenger og holder åpent de neste ukene
Artikkelen er for abonnenter. Befolkningen på Tau økte med ni personer da Ivelin (32) og Seydin (31) fikk jobb på Meat&Eat: – Jeg planlegger å bli pensjonist her
Artikkelen er for abonnenter. På tross av begrensede åpningstider, holder Radlaren på Jørpeland dørene åpne for gjestene sine
Artikkelen er for abonnenter. Laila sine syrekaker: – Disse smaker fantastisk med smør når de er nystekte
Artikkelen er for abonnenter. «Vi synes det er et spennende konsept Sonja Hargaut gir seg i kast med og ønsker lykke til»
Artikkelen er for abonnenter. Sonja opnar ny restaurant i eit 108 år gammalt bygg: – Eg har veldig trua på dette
Artikkelen er for abonnenter. Folk kjører fra Stavanger for å kjøpe sushi på Jørpeland: – Vi har hatt den travleste dagen på tre år
Artikkelen er for abonnenter. Kristine og Helge åpner ny bar på Jørpeland: – Jeg tror Strand trenger et tilbud som dette
Artikkelen er for abonnenter. Gunnhild (30) fra Tau er kjøkkensjef på den nye restauranten: – Dette er drømmesituasjonen
Artikkelen er for abonnenter. Folk kjører gjennom Ryfast for å smake kebaben Habeeb lager: - Men til sjuende og sist er det kundene fra Tau og Jørpeland som betyr mest
Artikkelen er for abonnenter. Trine Danielsen skal løpe gjennom tunnelen på lørdag: – Jeg ble ikke mer rolig av dette