Lars (16) røk ut av Norske Talenter

IKKE VIDERE: Semifinalen ble siste stopp i Norske Talenter for Lars Fotland Bøe fra Jørpeland.

IKKE VIDERE: Semifinalen ble siste stopp i Norske Talenter for Lars Fotland Bøe fra Jørpeland. Foto:

På tross av en flott opptreden, kom ikke Lars Fotland Bøe videre i Norske Talenter fredag kveld.

DEL

Den direktesendte semifinalen ble siste stopp for saksofonisten Lars Fotland Bøe fra Jørpeland.

16-åringer hadde med seg dansere på scenen og leverte en strålende opptreden på H3 Arena på Fornebu – med både venner og familie blant publikum.

– I kveld var du en stor stjerne og "honey – you better get used to it". Det der eide du så bra. Selv om du hadde dansere med, så var du stjerna. Du er veldig, veldig, veldig flink! sier dommer Janne Formoe når Fotland Bøe er ferdig å spille.

Mia Gundersen er også imponert.

– Dette var så utrolig bra. Du skapte den helheten som skal være når man har et helt show. Du er så musikalsk og dette kler deg så godt.

Dommer Bjarne Brøndbo minner alle på hvor gammel Fotland Bøe er.

– Du er seksten år. Da jeg var på din alder, tok jeg pappa sine kassetter med Ingvar Nordstrøms Saxparty og tok opp Deep Purple på dem. Jeg var altså ikke spesielt glad i saksofon da jeg var på din alder. Du har en tone som jeg håper du kommer til å ta vare på. Ikke hør på folk som sier du må spille fint. Du må spille stygt.

Men selv om dommerne er i ekstase over Fotland Bøes opptreden, er det publikum som bestemmer i semifinalene og dessverre får ikke jørpelandsgutten nok stemmer til å gå videre i talentkonkurransen.

Artikkeltags