Det er Amedia, som eier Strandbuen, som har sikret seg rettighetene til å vise 50 kamper fra vinterens treningskamper i Marbella der norske toppklubber med Viking i spissen, skal i aksjon sammen med andre topplag fra Norge og andre land.

Som abonnent av Strandbuen kan du se så mange kamper du ønsker uten ekstra kostnader. Det samme gjelder øvrige fotballkamper i vinter og annen spennende toppidrett innen blant annet ishockey, håndball og langrenn.

Vinterkampene er bare starten på et omfattende fotballtilbud i Strandbuen gjennom sesongen.

– Aldri før har vi gitt våre fotballinteresserte lesere et bedre og større tilbud med direktesendte kamper enn det vi vil gjøre i 2023, sier Jens Bjørheim.

– Alle som liker norsk fotball, men ikke har mulighet til å gå på stadion eller reise på bortekamper, kan likevel følge hvert eneste spark på ballen direkte hos Strandbuen. Vi vil gi dere spenningen og fotballgleden direkte mens den foregår, fortsetter han.

Strandbuen kommer til å vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper fra OBOS-ligaen, Postnord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon), 1. divisjon kvinner, cupfotball og mange andre spennende oppgjør i serier og cuper. Til sammen får du tilbud om å se tusenvis av kamper på Direktesport-plattformen her hos oss.

– Alle kampene vi viser fra Eliteserien og OBOS-ligaen blir produsert med høy kvalitet og med flere kameraer i samarbeid med TV 2, peker Strandbuen-redaktøren på.

Amedia, som eier Strandbuen, har fra denne sesongen inngått avtale om partnerskap med TV2 og Norges Fotballforbund (NFF) om fotballrettigheter for de fem neste sesongene. Derfor kan Strandbuen, i likhet med over 100 andre lokalaviser i Norge, tilby +Alt-abonnentene et utvidet tilbud av direktesendte fotballkamper.

Direktesport-plattformen, der du finner all sport i Strandbuen vil bli oppdatert og framstå i en ny og mer brukervennlig versjon innen sesongstart. Den er basert på TV2s Play-teknologi.

– For å få tilgang til alle våre direktesendte kamper, må du være +Alt-abonnent fra Strandbuen, slik svært mange allerede er. Et slikt abonnement gir deg tilgang til Direktesport-plattformen som, i tillegg til fotball, også tilbyr ishockey, langrenn og håndball for å nevne noe, sier Jens Bjørheim.

Et digitalt +Alt-abonnement koster 299 kroner per måned. Sammen med den omfattende Direktesport-menyen, gir +Alt deg også tilgang til alt innhold i mer enn 80 lokalaviser i Norge og til podkast-plattformen Untold med tusenvis av eksklusive podkaster.