Ordfører Irene Heng Lauvsnes: – Vi må hjelpe hverandre

TENK PÅ ANDRE: Irene Heng Lauvsnes ber alle om å tenke på folk rundt seg. Er det noen som trenger hjelp i hverdagen? Ikke vær redd for å ta kontakt, sier ordføreren i Strand.

TENK PÅ ANDRE: Irene Heng Lauvsnes ber alle om å tenke på folk rundt seg. Er det noen som trenger hjelp i hverdagen? Ikke vær redd for å ta kontakt, sier ordføreren i Strand. Foto:

Ordfører Irene Heng Lauvsnes oppfordrer innstendig sine innbyggere til å la hjelpsomhet stå i fokus framover. Både mot hverandre, men også overfor familie og naboer.

DEL

Norge er i en alvorlig situasjon. Ordføreren i Strand oppfordrer alle til også å tenke på andre når ting blir vanskelige.

– Det kan dreie seg om en nabo, eller det kan handle om ens foreldre. Kanskje bør ikke de eldre gå i butikken og handle i tiden framover. Kanskje bør vi som er unge tilby oss å gjøre det for dem. Vi bør alle være med på dugnaden myndighetene skisserer og en del av dette. kan også handle om å ta vare på hverandre, sier Irene Heng Lauvsnes.

Det er kanskje ikke alle som har et stort nettverk rundt seg, de kan i høyeste grad ha behov for litt ekstra hjelp. Ordføreren oppfordrer alle til å være litt ekstra på utkikk etter de som trenger ei hjelpende hånd.

– Vi skal unngå for mye nærkontakt, men det er fullt mulig å bruke telefonen for å høre om naboen trenger hjelp. Det er mitt håp at vi forsøker å hjelpe hverandre så godt vi kan, legger hun til.

Artikkeltags