Veronica Sivertsen (24), journalist i Strandbuen, håper at de som nå har tegnet gratis abonnement velger å bli med videre. Sivertsen er nyansatt og har ansvar for å dekke Hjelmeland kommune.

– Det er kjempekjekt at så mange vil prøve Strandbuen. Ønsket mitt er at vi klarer å nå enda flere hjelmelandsbuer, sier Sivertsen.

En annen som er glad for nye abonnenter er Stine Serigstad (33), frontsjef og journalist i Strandbuen. Hun håper også at folk er fornøyde og vil bli med videre.

– Det er veldig gledelig å se at så mange er nysgjerrige på hva vi tilbyr. Jeg synes det er spesielt gøy å se at så mange av de nye abonnentene er unge mennesker som vil ha en smakebit av hva vi driver med, sier Serigstad.

Vil ta pulsen på lokalsamfunnet

Serigstad er opptatt av at Strandbuen til en hver tid skal prøve å ta pulsen på lokalsamfunnet. Dette ved å dele nyheter om korona, næringsliv, trafikk, nye tilbud og ikke minst historier fra virkeligheten om folk som bor i Strand, Forsand og Hjelmeland.

– Vi ønsker å være en plattform hvor folk skal få svar på hva som skjer i lokalsamfunnet. Jo flere som leser oss, jo flere når vi, sier Serigstad.

Slik får du tilgang

Leserne som registrerer seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.