Skal du klappe for helsepersonell og alle andre som fortjener det i kveld? Send oss video av applausen

APPLAUS: Flere tusen rogalendinger skal klappe for helsepersonell og alle som gjør en ekstraordinær innsats i forbindelse med koronaviruset.

APPLAUS: Flere tusen rogalendinger skal klappe for helsepersonell og alle som gjør en ekstraordinær innsats i forbindelse med koronaviruset. Foto:

Ifølge Facebook-arrangementet Hele Rogaland klapper, skal nærmere 10.000 rogalendinger gi helsepersonell en velfortjent applaus tirsdag kveld.

DEL

«Førstelinje personell både i Norge og over heile verda, gjer ein fantastisk jobb for å ta unna for alle koronasjuke, og å gjere seg klare for tsunamien som kjem. La oss gje dei eit korona-trygt "klapp på skuldra" ved å gå ut på balkongen, henge ut av glaset eller gå ut i hagen kl. 18.00 og gje dei eitt minutt med applaus og jubel! Få naboen ut på sin balkong, så slepper du stå einsam.»

Det er oppfordringen fra Inger Lise Svendsen og Anne Lise Alfsen som har opprettet arrangementet.

5800 personer har sagt de skal delta. 7100 personer er interesserte i å delta. Det kan utgjøre en enorm applaus.

Her kan du lese mer om arrangementet og melde deg på.

Vi i Strandbuen ønsker å få med oss engasjementet i Strand, Forsand og Hjelmeland. Derfor håper vi at dere filmer applausen i ditt nabolag, din terrasse eller din hage og sender til oss.

Send videoklippet til stine@strandbuen.no eller til 415 23 805. Ta med hvem som er i videoen og hvor dere er. For eksempel: Familien Larsen på Tungland.

Vi klipper dette sammen og deler videoen med dere og alle de som fortjener applausen.

Artikkeltags