Gå til sidens hovedinnhold

Slik ligger de an med vaksineringen i din kommune

Her er oversikten over hvor mange, og hvor stor andel av befolkningen som har tatt koronavaksine.

Per 14. mars er det satt over 1800 vaksinedoser til sammen i Hjelmeland og Strand.

Denne uken kom det fram at AstraZeneca-vaksinen ble satt på vent etter meldinger om alvorlige bivirkninger. Søndag opplyser NTB at tilstanden for tre helsearbeidere som er innlagt på Rikshospitalet med blodpropp etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen, er svært alvorlig.

Strand kommune har satt AstraZeneca-vaksinen på pause slik som i hele landet ellers. Pfizer-vaksineringen fortsetter som planlagt, men det vil forsinke framdriften en del fram til avklaring foreligger.

I Strand er en i gang med vaksinering av årskullene 1938 og 1939.

Hjelmeland kommune opplyser på sosiale medier at deler av den planlagte vaksinering neste uke avlyses. Dette skal gjelde alle som har blitt kalt inn til vaksinering i idrettshallen 17. mars mellom kl. 15-20. De må vente på ny beskjed. Men de som har timeavtale mellom kl. 12-15 onsdag 17. mars skal fortsatt møte opp som avtalt, opplyser Hjelmeland kommune på Facebook.

Under ser du oversikten over hvor mange, og hvor stor andel av befolkningen som har tatt koronavaksine. Her kan du sammenlikne kommuner. Man kan ikke søke spesifikt på hvor mange som er vaskinerte i Forsand da kommunedelen inngår i Sandnes kommune.

Kommentarer til denne saken