FOTBALL: – Vi får en tøff kamp mot Sotra. Men det er en viktig kamp for oss. Nå får vi muligheten til å prøve oss på bortebane med å være enda mer offensive. Jeg håper vi er litt tøffe i hodet og legger fra oss bekymringene, for vi vil gå for seier mot Sotra, sier trener Vegard Oftedal.

Staal ligger på 13. plass i Postnord-ligaen med to poeng på fem kamper. Sotra er på 11. plass med fem poeng på like mange kamper.

– Er dette en av de kampene Staal virkelig bør ta poeng i år?

– Vi bør selvsagt ta poeng i alle kampene, skal vi ha mulighet. Poengene kommer dersom prestasjonene er gode. Vi må bare konsentrere oss om å jobbe med prestasjonene. Vi har vært for variable. Toppnivået vårt er veldig bra, men vi kunne ha spilt større deler av kampene på det nivået. Vi kan ikke slippe inn mange mål på dette nivået, for vi får ikke mulighet til å score så mange, sier Oftedal.

Bildeserie

Over 100 tilskodarar møtte opp for å sjå Staal – Ser du nokre du kjenner?

Han mener spillerne er mer enn gode nok for 2. divisjon, men at de må bli vant med nivået.

– Jeg er tålig greitt fornøyd med starten av fotballsesongen i 2. divisjon. Vi skulle selvsagt ønsket at vi hadde tatt mer poeng. Men det vi er fornøyde med er at det går rette veien med spillet og at vi utvikler oss slik vi håpet. Selvsagt er det ting vi ønsker kunne gått fortere. Det viktigste er at vi ser at det er fullt mulig å håndtere dette nivået.

Staal stiller med full tropp når de nå går inn i ei travel uke.

– Hvorfor vinner dere mot Sotra?

– Vi vinner kampen mot Sotra fordi vi viser at vi er et godt fotballag som tørr spille vårt spill. Vi vil legge trykk på Sotra og kommer til å komme til mange sjanser. Jeg håper i alle fall vi klarer å prestere bra, både mot Sotra og i de andre kampene, sier Staal-trener Vegard Oftedal.

Dersom du ikke skal reise opp til Sotra for å støtte Staal, kan du se kampen på Strandbuen/Direktesport lørdag klokken 16.00.