Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen fra Gävle

Vi liker dagens lunsjomgang skarpt! Hete objekter er jobbet frem, og du vil like infoen på samtlige! Går det kanskje mot en saftig V4-opptur?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Gävle byr på en åpen og spennende V4-omgang til lunsj, og dette bør fakta gi bra betalt. Våre litt større bonger er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 5 My Tambourine Man (denne ble strøket torsdag formiddag) – Har hatt sine problemer, og ikke fått en karriere som «alle» trodde den skulle få. Har møtt hester som er MILEVIS bedre enn dette i årgangsløp, og den har et latterlig lavt grunnlag på konto målt opp mot kapasitet. Var kanskje ikke helt til sin fordel i årsdebuten, men i prøveløpet sist så den meget bra ut (14,3 s 800m med full spenst over mål). Vi gir den et forsøk mot en svært overkommelig gjeng, og den har en stor sjanse om den leverer i nærheten av sitt beste.

V4-2 : 9 Önnes Grimner – Her er det ganske åpent, og det at løpet går over en oppjaget sprint gjør det ikke akkurat mindre åpent. Vår ide hadde et bra fjorår, og gjør en spennende årsdebut. Har en ordentlig bra kapasitet når den er som best, den kan åpne, og fra dette sporet så burde man være offensiv. Prøves direkte mot helt riktig motstand.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 2 Lass Revenue – Har ikke den beste raden, og kan fort gå noe under radaren nå. Den avsluttet sterkt etter et passivt opplegg nest sist, mens den fikk maks sist. Til denne starten rykker man skoene, og det er hestens beste balanse. Den er dessuten kjapp i vei, og fra dette sporet jakter vel Magnus Djuse tet? Prøves som et frekt bud!

V4-4 : 4 Reven Dejavu – Interessant finale hvor vi ikke skal sløse med kryssene. Vår ide har vært ute i V75’en to ganger på rappen, og dette er en langt billigere oppgave. Leverte en luftig langside sist, men fikk da syre på oppløpet. Vi føler den ligger litt i skorpen, den blåser trolig til tet, og da taper vel den ikke dette på en kjapp bane? MÅ BARE SPILLES NÅ!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.