Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang fra Harstad

Svært krevende forhold, og i kveld er det de sterke hestene som vinner! Vi har gjort jobben for deg, og byr på våre beste tips mot V65-suksess i Harstad! Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger 24. februar
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Lerum med supertips på V65 i Bergen 17. februar - kr 1 800 ble til kr 54 402
Det ble ikke spesielt lettløst i Bergen denne onsdagen, men undertegnede var igjen riktig på det i Bergen, og det ble dermed solid "påfyll" for de som tok rygg. Hubert B.G. innfridde som en soleklar banker, mens "smellen" Polar Rocky (6-valg) stormvarslet vi for. Det største V65-forslaget (innl.pris kr 1 800) satt som det skulle, og betalte ut knallfine 54 402 kr.

I V4-spillet ble det også en solid opptur, og det største V4-forslaget (med innl. pris kr 1 080 betalte ut svært solide 28 606 kr.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Harstad byr på en interessant V65-omgang denne kvelden, og det som er viktig å være OBS på er at pga mildværet så har man tatt bort isen. Det betyr fort krevende forhold, og da kan litt av vært skje i løpene. Våre litt større bonger er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V65-1 : 6 Valle Trym – Dukket opp etter pause sist, og gikk et bra løp etter en tidlig galopp. Er meget god under sal, rytteren er en av de beste i feltet, og feilfritt dukker den opp på foto mot en ganske overkommelig gjeng. Ellers er det et veldig skille på både ryttere og hester i innledningsløpet, og vi går derfor tynt.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V65-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.750.

V65-2 : 3 Thai Pan – Har egentlig ikke så verst kapasitet, og den gjør en spennende start i regi Gry Kanstad. Er blitt kastrert i oppholdet, og har fungert fint i jobbene. Møter ikke en veldig hard konkurranse, og den må med på gardering. 8 Juliano Extreme – Har et gaveløp foran seg, men vi vil se litt ordentlig form her før vi ranker den til topps. Har stor fordel av at den slipper brodder i kveld.

V65-3 : 11 Il Faxa – Spurtet riktig så fint etter pause , og varslet litt form direkte etter oppholdet. Møtte da mye bedre hester enn dette. I sitt siste løp før pausen gikk den solid fra langt tillegg, og da stod den 40m bak 8 Mellem Stjerne som den her står likt med… Fra springsporet på tillegget vil den normalt få en veldig fin start, og mot en svak/formløs gjeng må den bare prøves.

V65-4 : 4 Tanic Plane – Var strålende opplagt etter pause sist, og vant meget enkelt da. Fra drømmesporet bak bilen bærer det fort til tet igjen, og siden er dette hesten å slå. Er en veldig motivert favoritt i overkommelige omgivelser som dette.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Camilio –
Gikk et fullt godkjent løp etter pause sist, og må få godkjent på en ikke helt optimal dag. Ventes forbedret til løpet i kveld, den er 20m billigere ute kontra 7 Elite BR fra løpet sist, og på sitt beste har den en stor sjanse. Skal stå først på ranken.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-6 : 1 Suksess Terta – Var klink overlegen sist, og er rett og slett veldig bra når den leverer som best. Kommer ut etter at vintertreningen er gjort unna i kveld, og rapportene er meget fine. Leder dette lenge, og blir alt annet enn enkel å fange. Den som kan gjøre det er klink ustabile 11 Valle Trygg som har funnet formen, men som altså ikke er å stole på.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.