Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang i Bergen

Kr.1 800 ble til Kr.54 402! Kr.1 080 ble til Kr.28 606! Du går vel ikke glipp av våre tips til Bergen? Torsdag jakter vi nye fremganger, og her er det bare å ta rygg!

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Undertegnede pleier å gjøre det skarpt i Bergen, og vi har fått en bra start på det nye året fra banen mellom de syv fjell. Høydepunktet hittil i år skjedde 17. februar hvor lukene ble tømt! Den store V65-bongen til Kr.1 800 betalte ut knallfine Kr.54 402, mens den store V4-bongen til Kr.1 080 betalte ut solide Kr.28 606,-.

I kveld jakter vi NY V65-SUKSESS i Bergen, og gjør det med å banke 5 Handsome Hank (V65-4). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Hage Jerven – Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og på en lynrask bane blir den ikke enkel å fange om den leverer som den skal. Kommer ut etter en liten pause, men Wassberg er opp på sin springer som sjeldent eller aldri gjør svake innsatser. Prøves som en frekkis mot storfavoritten 6 Moe Tjalve.

V65-2 : 5 Sambo Ø.K. – Er BEST, og vi likte den dessuten veldig godt etter pause sist. Leverte en sterk sluttrunde, og på klokken stod det 23,0 s 800m uten at den var tom på det. Her lukter det et offensivt opplegg, og vi tror Sambo Ø.K. tar seg av dette om den bare havner sånn noenlunde riktig til innledningsvis. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 11 Holen Storm –
Ble disponert FEIL i debuten for Storetvedt sist, men den fullførte klart godkjent, og var forbedret. Holen Storm er en hest som skal gå i rygg, og helst til det gjenstår 300-400m av løpet. Da har den nemlig en fin speed, og skulle det klaffe slik i kveld så er den mer enn god nok mot en billig gjeng. PASSES!

V65-4 : 5 Handsome Hank – Har et rent gaveløp foran seg i kveld, og den taper ikke dette om alt går riktig for seg. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den blir stadig bedre. Fullførte godkjent sist, og møter MYE BILLIGERE hester i kveld. Steine er solid tømmefører, og vi tror altså HARDT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 8 Piece Of Candy –
Hadde vært klink med toppform, men hvordan står det egentlig til med formen? Var nemlig ikke på topp sist, og selv om det er overkommelig i mot i kveld så må den vise bedre takter skal den vinne. Vi nøyer oss med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

V65-6 : 8 Maxundalex – Spennende finale, og her er det veldig jevnt blant flere. Vår ide har fått tre helt nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og er på riktig vei. Fikk aldri helt sjansen sist, og da var det meget gode Jailhouse Banker som vant. Her er den billigere ute, og med klaff kan den speede ned alt. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.