Gå til sidens hovedinnhold

Stor konkurranse: Kreative innslag langs sykkelløypa blir premiert

På lørdag skal sykkelrittet Tour of Norway starte og slutte på Jørpeland. Levende bilder fra Strand og Hjelmeland skal vises på TV-skjermer verden over.

TV2 og Eurosport skal lage TV-sendinger fra rittet på lørdag, og for å lokke folk ut langs løypa, har sentrumslederen på Jørpeland fått med seg flere aktører og laget en konkurranse.

Strand-ordføreren har spyttet i 5000 kroner til et sentrumsgavekort. I tillegg blir det premier fra blant andre Ryfylke bakeri & konditori, Meat&Eat og Høiland gard.

Les også

Mange veistrekninger blir stengt på ulike tider på lørdag: – Det er best for alle parter at folk ikke kjører i den tiden

For å delta i konkurransen må du ta bilde av ditt bidrag langs løypa og sende det til redaksjon.stra@amedia.no. Alle bidragene blir publisert i en bildeserie på Strandbuen.no på søndag.

– Vi vil ha både fastboende og fritidsboende ut langs løypa. Flagg og bunad fenger alltid, sier Jan Sverre Grimstad fra Hjelmeland Naturlegvis og minner om at TV-bildene vises nasjonalt og internasjonalt.

De ti mest kreative innslagene blir premiert.

– Dette er vår versjon av Tour de France. Vi har sett det på TV – nå kan vi se live-versjonen, sier Elin Aasheim Rossemyr.

– Dette blir en opplevelse uansett om du liker sykling eller ei, og det blir dødskult å vise oss frem, legger Åshild Hus til.

De oppfordrer folk til å stå langs veien der de bor slik at det blir god stemning langs hele løypa.

Kommentarer til denne saken