Strand kommune etterlyser helsepersonell: – Vi er nødt til å tenke fram i tid

TENKER FRAMOVER: Ordfører i Strand, Irene Heng Lauvsnes, sier vi kan komme i en situasjon der vi trenger mer helsepersonell.

TENKER FRAMOVER: Ordfører i Strand, Irene Heng Lauvsnes, sier vi kan komme i en situasjon der vi trenger mer helsepersonell. Foto:

Mange innen helsesektoren har i løpet av årene gått over til andre yrker. Nå ber Strand kommune om at disse tar kontakt all den tid det kan bli behov for deres kompetanse.

DEL

Den politiske og administrative ledelsen i Strand møtes nå hver eneste dag hvor fokuset er rettet inn mot Koronaviruset og hva det kan føre til.

– Vi forholder oss til de retningslinjer helsemyndighetene utsteder og hvilket omfang dette kan få. Vi er i en startfase nå, men er likevel nødt til å tenke fram i tid. Da kan vi komme i en situasjon hvor vi trenger mer helsepersonell enn vi har i dag. Det er ordfører Irene Heng Lauvsnes som sier dette.

Samtidig er det en kjensgjerning at mange innen helsesektoren opp gjennom årene har skiftet yrke. Det er selvsagt ulike årsaker til det, men de besitter likevel en verdifull kompetanse.

– Vi vil svært gjerne komme i kontakt med disse. Vi ber dem ta kontakt med Mette.Barkved.Hansen@strand.kommune.no. Vi vil gjerne ha en oversikt over disse og ber dem ta kontakt, sier ordføreren i Strand.

Artikkeltags