Gå til sidens hovedinnhold

Tapte jevn og sjansefattig kamp

Artikkelen er over 1 år gammel

Andredivisjonskampen mellom Staal og Avaldsnes 2 på Jørpeland tirsdag kveld var jevn og sjansefattig. Gjestene trakk det lengste strået og vant 1-0.

Vinnermålet kom ti minutter før slutt – i en god Staal-periode. Etter en førsteomgang der Avaldsnes 2 hadde et lite overtak, klarte Staal etter pause å komme langt mer med i spillet. Derfor var det ergerlig for vertene at Helene Clausen Haavik headet inn 1-0 til bortelaget på et tidspunkt der Staal øynet seiersmuligheter.

Det skal likevel sies at Staal produserte svært få sjanser i denne kampen, men det gjorde heller ikke Avaldsnes 2, som kom til Jørpeland med flere spillere som har spilt for førstelaget i Toppserien. I mål hadde Avaldsnes 2 den danske landslagskeeperen Line Geltzer Johansen.

Staal-trener Hallgeir Hinna var skuffet over tapet, særlig på bakgrunn av at Staal befinner seg langt nede på tabellen og trenger poeng. Han la likevel til at Staal har et ungt lag som ikke har erfaring fra spill på høyt nivå, slik flere spillere på motstanderlaget har.

– Vi møtte et forholdsvis godt lag i dag, men vårt urutinerte lag tar stadig nye steg, sa Hinna etter kampen.

Sammenliknet med fjorårssesongen, da Staal hevdet seg høyt oppe på tabellen, stiller Staal i år stort sett med et nytt og svært ungt mannskap i 2. divisjon. Eksempelvis er Staals keeper i tirsdagens kamp mot Avaldsnes 2, Charlotte Kvalvåg, ikke mer enn 14 år.

Kommentarer til denne saken