Vil du synge «Ja, vi elsker dette landet» med oss?

SYNG MED OSS: Årets 17. mai-feiring blir alt annet enn tradisjonell. Vi håper at en felles video av folk i Hjelmeland, Strand og Forsand som synger nasjonalsangen, vil gi en god start på dagen.

SYNG MED OSS: Årets 17. mai-feiring blir alt annet enn tradisjonell. Vi håper at en felles video av folk i Hjelmeland, Strand og Forsand som synger nasjonalsangen, vil gi en god start på dagen. Foto:

Årets 17. mai-feiring blir utenom det vanlige. I Strandbuen skal vi gjøre vårt for å gi deg den unike nasjonaldagsfølelsen som vi alle kjenner på hvert år. Derfor inviterer vi lag, foreninger, familier, bedrifter, store og små – ja, alle som har lyst, til å synge nasjonalsangen.

DEL

Vi har lyst å samle enn videoklipp fra Hjelmeland, Forsand og Strand av folk som synger «Ja, vi elsker dette landet» – Bjørnstjerne Bjørnson og Rikard Nordraaks vakre sang fra 1859.

Deretter skal vi klippe dette sammen til en video og da er håpet at vi har mange innslag fra hele dekningsområdet vårt.

For at dette skal bli fint er det viktig at dere synger i samme tempo og derfor vil vi at dere følger melodien i YouTube-videoen under – ha gjerne denne på øret når dere synger, men ikke i bakgrunnen. Vi vil kun høre de fine stemmene deres.

Fint om dere filmer dette med mobilen liggende på siden – sånn at alle videoene blir i breddeformat og ikke i høydeformat.

Vi oppfordrer alle til å være kreative! Stå på en fjelltopp, kle dere opp, sitt i bilen, på hesteryggen, i en åker – tar du utfordringen?

Send det ferdige mesterverket til stine@strandbuen.no innen 15. mai klokken 12:00, så skal vi starte årets nasjonaldag med en tåre rennende ned kinnet alle sammen.

Merk e-posten med JA, VI ELSKER, og få med hvem dere er og hvor dere er fra. Dersom du har trøbbel med å sende videoen, ta kontakt på telefonnummer 415 23 805.

Artikkeltags